مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق

اینجانب به مدت 7 ماه به عنوان مدیر عامل یک شرکت (خارج از شرکا) مشغول به کار بودم که توافق حقوقی انجام شده با اینجانب را به دلیل کاستن از هزینه بیمه تأمین اجتماعی به دو بخش قرارداد اداره کار و قراردادی با عنوان قرارداد خدمات فنی تقسیم کردند که پس از مدتی از پرداخت مبالغ قرارداد دوم سر باز زدند و با اتلاف وقت و بهانه های متفاوت از انجام آن طفره رفتند تا در نهایت چاره ای جز جدا شدن از آن مجموعه برایم باقی نماند و با وجود پیگیری دریافت مطالبات متاسفانه تا این تاریخ راه به جایی نبرده ام و با وجود شکایت در اداره کار به دلیل وجود ماده قانونی که رابطه ی مدیرعامل با کارفرما را رابطه ی وکیل و موکل می داند به ادعای اینجانب رسیدگی نشد.
با وجود داشتن سند پرداخت دو نوبت از حقوق مربوط به قرارداد خدمات فنی (که عمده مبلغ حقوق توافقی در این بخش گنجانده شده) اما اداره کار به همان دلیل پیش گفته به شکایت من رسیدگی نکرد .
از این رو به دنبال راهکاری قانونی جهت رسیدن به حقوق از دست رفته ی خود هستم که شامل حقوق ، عیدی ، سنوات ، حق مرخصی و ... می باشد و همچنین ضرر و زیان دیر کرد (در صورت امکان ارائه ی آن)

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

دادخواست تقديم كنيد