مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدید نطر

باسلام
طرفم برای فرار از دین برای پرداخت مهریه قطعه زمینی را بعد از اینکه اختلاف پیدا کردیم با بنگاهی تبانی نموده و بصورت نقد و چک به عموی خویش واگذار کرده و در دادگاه توسط کارشناس رسمی بر تبانی و ساختگی قولنامه و عدم صحت نوشته های پشت قولنامه را صریحا نظر داده و دادگاه درخواست اعتراض را رد نموده و رای بنفع من داده در فرصت تجدید نظر خواهی و بعد از اعتراض شخص ثالث که خریدار زمین هست پرونده به دادگاه تجدید نظر رفته و رای دادگاه و نظر کارشناس رسمی را رد کرده و بر علیه من رای داده است
ایا برای بازبینی این رای دادگاه تجدید نظر و بررسی دوباره پرونده کاری میتونم انجام بدم به کجا مراجعه نمایم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است .
اگر دلایل جدیدی به دست آورید که در زمان رسیدگی به پرونده ،در اختیار شما نبوده است ،میتوانید وفق ماده 426 قانون آیین دادرسی مدنی از رای صادره درخواست اعاده دادرسی بدهید و اگر رای صادره خلاف بین شرع باشد میتوانید مطابق با ماده 476 قانون آیین دادرسی کیفری ،از رییس دادگستری استان ، اعمال ماده 477 و اعلام خلاف بین شرع و به جریان انداختن مجدد پرونده را درخواست کنید .
موفق باشید