سلام.اگر دلایل برای اعتراض به کارشناسی و ارجاع به هیات بالاتر داشته باشید معمولا قضات موافقت میکنند اگر دلایل کفایت نکند ارجاع نمیدن ولی در کل به نظر قاضی پرونده و متقاعد کردنش بستگی دارد. بر اساس کارشناسی میخوان رای بدن البته نباید قبل از انشای رای، شفاها رای رو میگفتن. پنجاه درصد دیه تعلق میگیره. اولیای دم رای رو قبول نداشتن اعتراض کنند.به هر روی راننده هم دفاع کردن،شما هم وکیل بگیرید.
با سلام مجدد اگر به دلیل هم محلی بودن و همزبان بودن قاضی با متهم ،،اولیا دم درخواست ارجاع پرونده به شعبه دیگر بدهند ،،اشکالی پیش نمیات ،،بدتر نمیشه و آیا نیاز هست چنین کاری انجام بشه؟ چون نود درصد قاضی داره کمکشون میکنه و ما این موضوع برامون اثبات شده ،، ممنونم
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.