مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله به دلیل فروش مال غیر و طلب ثمن پرداختی

با سلام مادر اینجانب حدود 15 سال پیش قطعه زمینی را خریداری کرده است که پس از چند مرتبه فروش زمین مذکور به ایادی بعدی مشخص شده اولین نفر که زمین را فروخته است با جعل امضا اقدام به فروش مال غیر کرده است بنابراین ایادی بعدی میتوانند با بطلان مبایعه نامه ها ثمن پرداختی را طلب کنند منتهی مادر اینجانب پس از فروش زمین مذکور به اقای a ایشان ثمن معامله را به مشاور املاکی پرداخت کردند و مشاور املاکی با پرداخت چکی که در مبایعه نامه قید شده بود معامله فوق را جوش میدهد اما پس از سررسید تاریخ وصول چک مشخص میشود چک فوق بلامحل بوده و برگشت میخورد با گذشت مدتها و اقدامات قانونی مشاور املاکی از پرداخت مبلغ چک طفره می رفته و اکنون از انظار پنهان شده است ید بعدی یعنی اقای a اکنون با طرح شکایت ثمن پرداختی خود را طلب میکند این درحالیست که مدرک عدم پرداختی و چک برگشت خورده هنوز در دست ماست علاوه بر این اثاری از دست کاری شماره سریال چک در قولنامه مشهود است که این کار با هدف گمراه کردن دادگاه صورت گرفته است و به راحتی قابل تشخیص است . با توجه به اینکه اقای a دین و تعهد خود را مبنی بر پرداخت مبلغ به مادر بنده عملی نکرده است چه کار باید کرد ایا میتواند ثمن معامله را از ما طلب کند؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
دعوی حساس و تخصصی است
حتما وکیل بگیرید