مشاوره حقوقی رایگان - کمک بهزیستی

سلام خسته نباشید
خانمی متولد سال77 هستم که در سال 91 بخاطر اعتیاد پدر و نداشتن مادر به بهزیستی رجوع کردم و سال 93 ازدواج کرده بهزیستی و خیریین لطف بزرگی کردن و جهیزیه کامل برایم فراهم کردن همسرم اعتیاد داشت .. من و همسرم بعد از چهار سال در سال97 توافقی از هم جدا شدیم و یک فرزند پسر 4 ساله داریم لطف میکنین راهنمایی کنید آیا الان هم تحت پوشش بهزیستی هستم ؟
توان تنهایی روی پای خود وایستادن ندارم حدود 3 سال است که کار میکنم و هنوز هیچ سقفی بالای سرم نیست
آیا من که کسی را ندارم میتوانم وام دریافت کنم ؟
آیا بهزیستی دست مرا گرفته و بلندم میکند؟
لطفا راهنماییم کنید سپاس گذارم .

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بهزیستی و کمیته امداد بی سرپرستها را بعد از طلاق زیر پوشش میگیرد ولو سابقه بهریستی نداشته باشند.
بهترین راه ، ازدواج سالم و سازش در زندگی سالم هست. ازدواج با شخص سالم!
پس از هول حلیم نباید در دیگ افتاد.
در عین حال در جنبه های مادی باید خیلی آیان گرفت.
در کانالهای ازدواج دائم ثبت نام کنید.
از ازدواج غیر دائم بپرهیزید چون مشکل بعدی دارد مشکلاتتون بیشتر می شود.