مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن تحت پوشش کمیته امداد برای شکستگی مهره های کمر

من به دلیل سقوط از ساختمان دچار شکستگی مهره های کمر شدم و دیسک گردن دارم آیا نباید کمیته امداد و بهزیستی کمکم کنند چی کار کنم که کمکم کنند آیا معافیت پزشکی به من تعلق میگیرد؟ راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.به ارگان های مذکورمراجعه ودرخواست حمایت کنید.اگردرحین کاربوده ازبیمه هم می توانیداستفاده کنید.