مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه خودرو

باسلام،دربرج 2 ماشین 206 را با وانت پیکان شخصی معاوضه کردم که قرار بود سربهای ان را ماهیانه مبلغ یک میلیون تومان بپردازد. ولی تاکنون هیچ پولی نداده که شکایت کردم، طرف میگه فعلا ندارم. ضمنا یه چک بابت ضمانت سربهای معاوضه گرفتم. پلاک و سند 206 بنام خودمه ولی سند و پلاک وانت بنام شخص ثالثی است. میخوام ببینم باتوجه به قید نشدن شرط فسخ در قولنامه میتونم ماشینمو پس بگیرم؟ اصلا باید چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

عطااله پورحسين

جناب آقای عطااله پورحسين:

سلام با ارسال یک فقره اظهار نامه و تذکر اینکه عمل به تعهد نکرده است مدت یک هفته ای بدهید و بعد آن چک را تاریخ زده و برگشت بزنید و دادخواست مطالبه بدید