مشاوره حقوقی رایگان - امکان تفکیک زمین اوقافی

سلام خدمت وکلای محترم
محدوده تهران پردیس هستم. ما هفت نفر خواهر برداریم و زمینی اوقافی به متراژ 1076 متر بهمون ارث رسیده بهترین و سریعترین راه حل برای استفاده از زمین و تا حدودی از یه محدوده زمین ساخت و درختکاری انجام داد و اعیان گرفت چیست و ؟ و آیا میشه یه حد از زمین 300-400مترش اعیان گرفت و امکان ساخت 60 -70متر دارد؟ در ضمن اطراف زمین همه امکاناتی هست و اکثریت ساخت و ساز شده و امسال که ما قصد جدا سازی و گرفتن حق اعیان و ساخت داریم اداره اوقاف قانون منع و جلوگیری از این کارو داره. با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید از طریق اداره اوقاف و سپس شهرداری مجوز دریافت کرده و بعد اقدام به ساخت نمایید