مشاوره حقوقی رایگان - نصب توری در بالکن

سلام. بنده در طبقه ی 4 از یک برج 16 طبقه هستم که 111 واحد هست. به دلیل ورود پرنده به بالکن و کثیف نمودن مداوم تصمیم به نصب توری در بالکن گرفته و نیمی از توری را نصب کردم که با مخالفت هیئت مدیره مواجه شدم. میخواستم بدونم از نظر قانونی کار بنده دچار اشکال هست یا خیر؟ در ضمن حاشیه ی توری ها هم رنگ با نرده های بالکن رنگ شده تا در زیبایی نما اشکالی ایجاد نشه. ممنون از شما

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
اگر نمای ساختمان با مشکلی ایجاد بشود هیئت مدیره می تواند جلوی کار شما را بگیرد.