مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی قولنامه ملک

با سلام و احترام.
در سال 72 م یک خونه به صورت قولنامه ای به ع و ح فروخت. 7 سال بعد در سال 79 پدر من این خونه رو از ع و ح به صورت قولنامه ای خرید. متاسفانه پدرم نسخه قولنامه خرید خونه اش رو گم کرده است. بنگاه املاکی که اون جا معامله انجام شده هم چندین سال هست که جمع شده و کسب و کار دیگری در آن راه افتاده است.
متاسفانه فروشنده ها ( ع و ح) هم در دسترس نیستند.
کل اسنادی که پدر من الان دارد عبارتند از :
1- قولنامه اول یعنی قولنامه بین م (فروشنده اول) و ع و ح ( خریداران اول)،
2- اسناد مربوط به انتقال امتیاز برق ملک از طرف ع و ح به پدرم،
3- امتیاز انتقال تلفن ملک به پدرم.
الان پدر من میخواد برای فروش خونه اقدام کند.
چطوری میشود یک نسخه ای از اون قولنامه گم شده به دست آورد؟
اگره پیدا نشود چی کار میشه کرد؟ این هم توضیح بدهم‌ که پدر نگران هست که کسی از گم شدن قولنامه خرید او با خبر بشود و شیطنت کند.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اتحادیه صنف املاک مراجعه نمایید و نسخه سوم قولنامه در اتحادیه موجود است و تقاضای نسخه قولنامه را نمایید. یا از طریق دادگاه ، دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت فروشندگان دوم و اول مطرح نمایید و ..