مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده

سلام. من ساکن و مالک یک واحد آپارتمان هستم. از دست سازنده بابت پرتاب سنگ و فاضلاب شکایت کردم. قاضی میگوید شما فقط میتونی سهم خودت رو بگیری اما اگر سایر مالکین هم شکایت دارند میتونند از طریق دفاتر مربوطه ثبت شکایت درخواست ورود به پرونده و کلاسه را بدهند. خواستم توضیحات را بدونم و مدارک چی میخواد و اصلا به چه صورتی باید این شکایت اون جا (در دفاتر) مطرح و نوشته بشود. با سپاس.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طرح دعوای مطالبه خسارت از طریق دفاتر خدمات قضایی را مطرح کنید