مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

سلام، وقت بخیر و خسته نباشید
من دو ماه پیش در حین کار از ارتفاع حدودا 6 متری سقوط کردم ولی مدیر شرکت به همکاران من اجازه نداده بود که به اورژانس زنگ بزنند و خودش اومد با ماشین شخصی اش من رو به بیمارستان برد. اون جا عکس گرفتند از مچ پای من و دکتر گفت کمی فشار اومده و من از ترس این که اخراج بشوم شکایت نکردم ولی مدیر به خاطر این که من لنگان راه میروم با یک بهانه ای من رو کنار گذاشت.
حالا من باز هم بعد 2 ماه لنگان از دو پا راه میروم.
آیا من میتونم به شرکت شکایت کنم؟
در ضمن من چون دکل بند بودم ایشون بیمه بنده رو کارمندی رد کرده است و به این هم میشود شکایت کرد؟ چون بیمه دکل بندی شدیدا سختی کار دارد.

ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید شکایت کنید بابت دیه به دادگاه و بابت اخراج به اداره کار