مشاوره حقوقی رایگان - پارگی مینیسک داخلی و خارجی زانوی راست

سلام خسته نباشین، بنده در حدود بیست روز پیش در کارگاه به دلیل سرخوردگی مینیسک داخلی زانوی راستم به صورت نسبتا شدید و مینیسک خارجی به صورت شدید ( به گفته متخصص ) پاره شده. میخواستم بدونم دیه چقدر میشه و یه سوال دیگه: قبل از عمل جراحی میشه شکایت کرد و دیه را گرفت بعد جراحی کرد، ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

حسن  جرفي

حسن جرفي :

سلام
مقدار دیه توسط پزشک قانونی بر اساس آسیبی که به مینیسک وارد شده محاسبه می‌شود و قبل از عمل جراحی می تونید شکایت کنید