مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شب کاری

با سلام. اینجانب به مدت 12 سال در اداره تعاون مشغول به کار هستم و حدود 3 سالی هست ک با اداره کار ادغام شده است و من در سمت نگهبانی مشغول به کار هستم و هیچ گونه مزایای شب کاری و اضافه کاری ندارم فقط به عنوان یک کارگر ساده حقوق میگیرم.
بعد از 12 سال آیا نباید قرارداد پیمانی یا معینی داشته باشم و این که این جا خود اداره کار هست و من کجا بروم و شکایت کنم؟ مردم در این جا شکایت میکنند و من بروم کجا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عدم پرداخت شب کاری عدم پرداخت اضافه کاری حقوق و مزایای نگهبان قرارداد پیمانی