مشاوره حقوقی رایگان - شاهد اقوام درجه یک

باسلام. میخواستم بدونم که آیا اقوام نزدیک مثلا همسر و برادر میتوانند به عنوان شاهد در دادگاه حضور داشته باشند؟ مثلا در صحنه ای حتی از برادر و همسرم هم شکایت شده است. آیا اون ها با این که خودشون ازشون شکایت شده میتونند به عنوان شاهد بیایند و در دادگاه شهادت بدهند؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ممنوعیتی در شهادت اقوام درجه یک وجود ندارد مگر اینکه ذی نفع محسوب گردند