مشاوره حقوقی رایگان - اجازه کار

سلام دختری 20ساله هستم و مجرد که پدر و برادرم اجازه ی بیرون رفتن رو بهم نمیدن حتی اجازه ی درس خواندن یا کار کردن رو هم ندارم ، هیچ پولی به من نمیدن واقعا خسته شدم چند بار کار پیدا کردم ولی دعوا کردن اجازه ندادن دیگه نمی‌دونم باید چیکار کنم اگه میشه شما راهنماییم کنید ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بهتر است به اورژانس اجتماعی بهزیستی ( 123 ) تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

سلام.برادریاپدرشمانمیتوانندمانع درس خواندن یااشتغال شماشوند.به بهزیستی وواحدسرپرستی دادگاه خانواده مراجعه کنید