مشاوره حقوقی رایگان - رای داوری

اگر رای داور از لحاظ شکلی صادر شده باشد آیا دادگاه تجدید نظر میتواند وارد ماهیت شود و رای را نقض نماید ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی
مدت اعتراض به رای داور به موجب ماده 489 قانون آیین دادرسی مدنی ظرف 20 روز بعد از ابلاغ رای داور از دادگاهی که درباره داوری اجازه نموده یا دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به دعوا را دارد می باشد. به موجب ماده 492 قانون آیین دادرسی مدنی در صورتی که درخواست ابطال رای داور خارج از موعد 20 روزه مطرح شده باشد دادگاه قرار رد درخواست صادر می‌کند و این قرار قطعی است.