مشاوره حقوقی رایگان - تمیدید گواهینامه پایه 3

سلام. خسته نباشید. بنده معافیت پزشکی گرفته بودم. بند 5 ماده 33. دو سال پیش رفته بودم برای گواهینامه ثبت نام کنم. بعد بهم گفتم. باید بروید بهداری ناجا از شما تست بگیرین.. بعد رفتم کمیسیون قبول شدم. بعد بهم گواهینامه 2ساله دادند. الان سال جدید اعتبارش تمام شده خواستم برم تمدید بکنم. بعد دفتر پلیس 10بهم گفتن. باید بری معاینه چشم رفتم معاینه چشم بعد زد تو سیستم گفت کمیسیون برو بهت جواب میدن هفته رفتم کمیسیون منو رد دادن. ولی ان موقع که اول گواهینامه گرفتم. کمیسیون نرفتم. ولی روان شناسی رفتم. قبول شدم. بهم گواهینامه دادند ولی حال که کمیسیون رفتم. منو رد دادند. متاهل هم هستم .. اگر میشه کمک کنید .. چکار باید کرد ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و عرض ادب دوست عزیز تمدید گواهینامه برای همه اشخاص طبق قانون راهنمایی و رانندگی بدون استثنا مستلزم ارائه گواهی معاینه چشم می باشد و بنده به شما توصیه می کنم نزد یک دکتر چشم پزشک بروید و معاینات لازم را انجام دهید تا از مشکل چشم خویش آگاه شوید و در صورت نداشتن عینک و لزوم بر گرفتن عینک حتماً اقدام نمایید و از دکتر متخصص راهنمایی لازم جهت اخذ گواهینامه را جویا شوید و از وی در صورت لزوم یک گواهی تجویز برای اخذ گواهینامه از پزشک مربوطه که عنداللزوم می بایست ازهمان پزشکان معرفی شده از سوی راهنمایی و رانندگی باشد و گواهی لازم را به مرجع ذیصلاح ارائه و خواستار تجدید نظر شوید موفق باشید سهیل گالشی علی آبادی وکیل پایه یک دادگستری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام معاونت راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با انتشار اطلاعيه اي اعلام كرد: سيستم تلفن پاسخگوي راهنمايي و رانندگي با شماره 8288888 به طور شبانه روزي اطلاعات مورد نياز شهروندان را در زمينه صدور گواهينامه ، شماره گذاري خودرو وامور اجرايي اين معاونت در اختيار آنان قرار مي دهد.