مشاوره حقوقی رایگان - دلالی

سلام
چاپخانه های زیادی هستند که به صورت آنلاین خدمات می دهند اگر من یک سایتی طراحی کنم که سفارشات (چاپخانه) را دریافت کنم و خودم به چاپخانه انلاین بدهم و بخاطر این واسطه بودن پولی بگیرم از سفارش دهنده ها (مردم)
این کار در صورتی است که مردم می توانند به سایت خود چاپخانه مراجعه و سفارش بدهند و من هم در سایتم نمی نویسم که چاپخانه دارم و هم نمی نویسم که واسط هستم (مثلا: ما در ... تمامی سفارشات چاپی را دریافت می کنیم (در اینجا من نگفتم که چاپخانه دارم و منظور من از سفارشات را قبول می کنیم این است که فقط اطلاعات سفارش را دریافت میکنیم) آیا این واسطه بودن خلاف قانون است یا نه؟؟ و اگر بدون هیچ مدرکی و هیچ چیزی که برای دلالی باید داشته باشی کار کنم چطور؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا موقع ای که کسی از شما شاکی نباشد مشکلی نیست اما همینکه کسی از شما به هر دلیل شاکی شود آنوقت است که ممکن است برای شما که بدون اخد مجوز از مراجع قانونی اقدام کردید درد سرساز شود