مشاوره حقوقی رایگان - آیا حق الزحمه دلالی تعلق می‌گیرد؟

در قرارداد ذکر شده است که «« بعد از بستن قرارداد فی مابین دلال 50 در صد حق الرحمن بعد از انصراف به دلال تعلق می‌گیرد و بعد از بستن قرارداد نهایی باقی مبلغ
به دلال تعلق میگرد، و ضمنا درضورتی که مالک ملک حاضر به عقد قراردادن نباشد دلال وجوه دریافتی را به طرف بر میگرداند»»،آیا دلال بدون انعقاد قرارداد نهایی ، مستحق دریافت میشود یا خیر، ذکر این نکته که ،این بند جهت اطمینان از دریافت حق دلالی برای دلال نوشته شده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد مبلغی تعیین شده باشد میتوانید دادخواست دهید و ان را مطالبه کنیپ

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله دلال تنها در صورتی که قرارداد هم منعقد نشده باشد باز می‌تواند مبلغ خود را بگیرد