مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه برادرم فوت کرده

سلام ضمن آروزی قبولی طاعات و عبادات شما برادرم فوت کرده و خانمش از بابام شکایت کرده در صورتی موقع شکایت آدرس اشتباهی داد و حکم غیابی صادر شده و حالا در حکم ده میلیون نقد و ده مثقال به نرخ به روز صادره شد آیا مهریه به نرخ روز حساب میشه در ضمن کل وسایل خونه رو هم برده چیزی به پدرم ارث از طرف برادر مرحوم می رسد لطفاً جواب بدید خیلی زود سپاس گذارم

پاسخ ها :

يداله  شاهنده الوار

يداله شاهنده الوار :

استان :

مهریه تازمان فوت ،متوفی محاسبه میشود

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
زوجه حق مطالبه مهریه خود از اموال برادرتان را دارد اما ورثه متوفی مسوول پرداخت دیون متوفی نیستند بلکه مهریه ایشان از اموال برادرتان قابل وصول است و ورثه ملزم به دادن چیزی فراتر از سهم الارث خود به همسر برادرتان نیستند .
درصورتیکه پس از پرداخت مهریه همسر برادرتان و سایر دیون متوفی چیزی از اموال برادرتان باقی بماند به نسبت سهم هریک از ورثه بین آنها تقسیم خواهد شد.
موفق باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول مهریه همسر و بعد بدهی های دیگر بعد تقسیم ارث، یک چهارم همسر الباقی پدر