مشاوره حقوقی رایگان - برای تجدید نظر

1987. توسط وکالتنامه جامع بلاعزل خواهر اجاره عادی را بنام می‌زند. و مدارک برای اتحادیه انجام نگشته، پروانه کسب بنام بابا می‌ماند. خرداد 89 بابا فوت می‌کند. ه. 90 میره آخرین امضاها را می‌کند و مسئولیت قانونی را می‌پذیرد. و پروانه کسب داده میشه به اسمش..  سال 98 ه. و برادر که ادعای ناظر وصی بودن داره سرقفلی را براش مبایعه نامه امضا می‌کنند و در این نقطه من تازه باخبر میشوم این داستان از چه قراره. به اتحادیه رجوع کردم
مبایعه نامه دیدم جعلی است.  وکیل گرفتم زد معامله مال غیر و بازپرس استعلام داد و اتحادیه داد مبایعه نامه و بقیه اوراق را..  بازپرس دستور خط شناسی داد. ه. میره میگه اصلا نمیدونه مبایعه نامه از کجا اومده. بازپرس به خط شناس میگه میتونی از کپی پاسخ بدهی. میگه بله و امضا جعلی است. . شاهد اوقاف است که مبایعه نامه استفاده نشده.  من نامه از اتحادیه گرفتم که مبایعه نامه را ه. داده. بعدا دیدم در پرونده گذاشته نشد. برای معامله مال غیر رد میشه منع تعقیب، و مبایعه نامه استفاده نشده و اصلی تو کار نیست و جعل پس 2 سال مرور زمان چون استفاده نشده. بازپرس استناد به ماده 105 مجازات اسلامی و بندث 13 کیفری میکنه
اعتراض و تجدید هیچکدوم نمیشه. یکسال نشده من رفتم پرونده را مرور کردم.. دیدم وکالتنامه باطل بوده و اسم مشتکی را وکیلم زده ن. بجای ه. و رای هم به ن. صادر شده. من اومدم با انتخاب کلاهبرداری برای جرم. و فکر اینکه من که جرم انتخاب نمیکنم بازپرس باید بکنه. در ضمن ناظر وصی را آوردم داخل و شروع روز جرم را کردم فوت پدرم که وکالتنامه باطل شد و ناظر وصی و که ماترک را ذکر میکنه، حجره را ذکر نمیکنه. ناظر وصی به عنوانه کننده تمام انحصار وراثت تا میرسه به اینکه خانم سال 90 اقدام میکنه به سرقفلی را بنام خود کردن که از اینجا تازه ه. مجرم میشه. رای منع تعقیب؛ و موقوفی. گفت قبلا قضاوت شده، و برای فرد دوم مدارک اثباتی کافی نیست. ماده های ذکر شده 120 و 160 مجازات اسلامی 265 کیفری. بند الف 270 و 271 و اجرای ماده 92 و 267 به دادستان. اعتراص نمودم و اینکه اولا ن. به غلط اسم مشتکی نوشته شده و رای به ن. بود و وحدت رویه در آن است. ولی در کل دعوای اول بر فروش مال غیر بوده ولی این بر اساس باطل بودن وکالتنامه است. و در ضمن وسط همین دعوا حالا به نظر میاد وکالتنامه اصلا جعلی است. کیفری 2 بعد از 3 تا 4 ماه معترض عنه عینا تایید گردد. رای صادره قطعی است طبق 273 کیفری. سوال. برای تجدید کجا باید بروم کیفری 1 یا عالی. دوم اینکه اصل جدال را بر چی بگذارم. اسم و یا پرونده کاملا فرق میکرده. مرسی از جوابتون. دلیل اینکه وکیل ندارم. موقعیت مالی منه و چون مقدار دعواها بالای مقدار تعیین شده وکیل معاضدتی و هر عنوان دیگه هست. باید خودم انجام دهم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سوال شما کامل نیست
مشکل شما باید حضوری بررسی بشود