مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدید نظر یا شکایت از قاضی تجدید نظر

با سلام
دادخواست اجرت المثل ملکی بر علیه من داده شد و رای به محکومیت بنده به پرداخت فلان مبلغ هم صادر شد که در مرحله تجدید نظر مدرک مهم و معتبری که دست خط خواهان بود که تا قبل از زمان دادگاه تجدید نظر گم شده بود را پیدا کردم با دادخواست به دادگاه تجدید نظر دادم که در زمان جلسه خواهان کلی پرونده با دیدن این برگه شدیدا شوکه شد و در نهایت منکر شد و از نوشتن این برگه کاملا ابراز بی اطلاعی میکرد و ادعا میکرد جعل شده که قرار بر کارشناسی شدن برگه شد برگه به شعبه تحویل داده شد و بعد از گذشت دو تا سه هفته اخطار رفع نقص دریافت شد که با مراجعه وکیل محترم پرونده تاریخ نوشتن برگه را خواستار شده بودن و ایشان هم تاریخی که نوشته شده بود را اعلام کرده بودن. توضیح ( برگه اقرارنامه بدونه تاریخ میباشد ) که بعد از گذشت یک هفته این رای صادر شد . عین رای را نوشتم .
در مورد تجديدنظرخواهی آقای فلان و با وکالت آقای
فلان به طرفیت آقای فلان به خواسته
91 صادره از شعبه -دادگاه حقوقی شهرستان /02/ تجديدنظرخواهی نسبت به رأی شماره ی 9
، وکیل تجديدنظرخواه در لايحه تجديدنظرخواهی که در نصف بند تنظیم گرديده خواهان نقض رأی
تجديدنظرخواسته شده است ، موارد ذکر شده در اين بندها به گونه ای نیست که دادنامه تجديدنظرخواسته را مخدوش نمايد
، از سويی اقرار نامه ی کتبی موصوف در بند 3 لايحه تجديدنظرخواهی که بدون قید تاريخ می باشد واصل آن از سوی
تجديدنظرخواه ارائه گرديده . حسب اظهار وکیل تجديدنظرخواهان در سال 1392 تنظیم شده است اين در حالیست که مفاد
شعبه ی دوّم دادگاه حقوقی شهرستان- که مشعر است به دستور فروش28 /11/ 93 دادنامه ی شماره .......
ملک مشاعی تحت پلاک ثبتی- فرعی از - اصلی بخش يک حومه ی ، حاکی از آن است که هنگام طرح
درخواست فروش ملک مشاع اين اقرارنامه ی مورد ادعای تجديدنظرخواهان ارائه نشده و درخواست فروش از ناحیه ی
همه ی مالکین مشاعی از جمله تجديدنظرخواندگان تقديم شده است ، بنابراين دادگاه تجديدنظرخواهی مطروحه را قابل
پذيرش ندانسته ضمن ردّ تجديدنظرخواهی مذکور با استناد به ماده ی 358 قانون آئین دادرسی مدنی رأی به تأيید و ابرام
رأی تجديدنظرخواسته صادر و اعلام می نمايد . اين رأی قطعی است ./.
توضیح اینکه در زمان درخواست فروش ملکی که گفته شده چند سال پیش بعد از نوشتن اقرار نامه انجام شده سه نفر درخواست فروش دادن که یک نفر از این سه نفر همین شخصی است که یکی دوسال پیش از درخواست فروش اقرار نامه نوشته است. فروش هم نرفت و اینکه در رای نوشته شده از طرف همه مالکین من متوجه منظور رای نشدم که این توضیح رو دادم .
لطفا راهنمایی بفرمایید که بنده چه راهی دارم و اینکه اصلا برگه ( اقرار نامه که در برگه عادی ولی با دست خط و امضا و همچنین اثر انگشت خواهان کلی پرونده نوشته شده است کارشناسی نشد ) متن اقرار نامه به این شرح میباشد عین متن مینویسم بعد از بسم الله ( اینجانب فلانی فرزند فلان دارای شماره شناسنامه فلان صادره از فلان بدینوسیله اعلام میدارم که هیچگونه حقی نسبت به ماترک پدرم فلان اعم از منقول و غیر منقول ندارم و تایید مینمایم که این ورقه را در عین صحت مشاعر مرقوم نموده ام و تحت هیچگونه فشاری نبوده ام . وسلام امضا و اثر انگشت هم پای ورقه زده شده .
توضیح تکمیلی . (بر فرض که این برگه را در همون زمان ارائه میدادم و مخالف فروش میبودم که نبودم چه تاثیری در روند پرونده فروش ملک میتونست داشته باشه در حالیکه دونفر دیگر هم جز خواهانهای در پرونده درخواست فروش داده بودن. هر سه نفر در یک درخواست دادخواست فروش داده بودن . در هر حال مزایده برگذار میشد هیچ تاثیری در روند فروش ملک نداشت . البته در همون زمان اصلا به وجود این برگه اهمیتی داده نمیشد به همین دلیل هم گم شده بود اصلا زمان نوشتن این اقرار نامه فکر نمیکردم ارزشی داشته باشه و زمانی ازش استفاده کنم و اگر هم کاری صورت بدم ارزش حقوقی و یا قانونی نداره چون در دفترخانه تنظیم نشده . ایا قاضی حق داره مدارک پروندهارو همینطوری که گفته شده به هم ربط بده بدونه استدلال به هیچ بند قانونی تا جایی که بنده اطلاع دارم و اگر قانونی هست اون چه هست . قصد ندارم راهی برم که اخرش مشخص باشه و هیچ نتیجه ای نگیرم به همین دلیل شدیدا سردر گم هستم و احتیاج به راهنمایی صاحب نظرهایی دارم .
با تشکر لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حکم صادره قطعی شده و شما می توانید اعاده دادرسی نمایید و علت آن را باید ، پیدا شدن اسناد جدید بعد از صدور حکم بدوی ، اعلام نمایید و..