مشاوره حقوقی رایگان - قانون ابلاغ و مراجعه به شورا حل اختلاف

با سلام
بنده شکایتی در شورای حل اختلاف در خصوص تصادفی ثبت کردم ..... کروکی سازشی توسط افسر راهنمای رانندگی برای شورا و دو مدرک از مقصر و برگه کارشناس میزان خسارت ( تامین دلیل ) گرفته ام و منتظر وقت شورا میباشم و مطمئن هستم متشاکی هیچ گاه نخواهد آمد .... 1) بنده تا چند جلسه باید منظر رای شورا باشم و آیا امکان دارد در جلسه اول رای صادر شود یا اینکه بسته به مشاهده یا عدم مشاهده ابلاغ متشاکی دارد؟؟؟؟
2) اگر بنده خودرو خود را تعمیر کنم و سپس مقصر درخواست تجدید نظر و کارشناس سه نفر کند چه میشود؟؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر ابلاغیه وقت رسیدگی به سامانه ابلاغات الکترونیکی(ثنا) طرف مقابل ارسال شده باشد ، موجبات رسیدگی فراهم است و در جلسه اول رسیدگی هم میتوانند رای صادر کنند .
اگر قبلا میزان خسارات وارده به خودرو تامین دلیل شده باشد و کارشناسی میران آسیب های وارده به خودرو را برآورد کرده خسارات را تعیین کرده باشد ،اعتراض ایشان تاثیری در موضوع ندارد .
موفق باشید