مشاوره حقوقی رایگان - منع ملاقات فرزند بعد فوت مادر

اینجانب مدت دوسال هست که با همسرم مشکل داشتم. به گفته ی مشاور تصمیم بر این شد قبل کرونا در سال گذشته که من منزل پدرم باشم تا ببینیم چی میشه؟ دختری 10ساله دارم که خیلی به هم علاقمند بودیم و تا عید 98 هم میدیدمش بعد کم کم ملاقاتها کم شد و ذهن فرزندم را نسبت به من بدبین کردند طوری که در سال گذشته که به سن تکلیف رسید به بهانه ی این که خودش دوست ندارد شما را ببیند ، مرا از دیدنش محروم کردند و دیگر راه ارتباطی نبود. اکنون همسرم فوت شده و همچنان خانواده ی همسرم میگویند بچه نمیخواهد شما را ببیند. البته بعد دوسال در سر مزار مادرش دیدمش و اسکورت شده توسط اقوام همسرم بود و صداش کردم و از من قایم شد و نیامد. حالا خیلی ناراحتم و میگن قانون گفته وقتی دختر یا پسر به یک تکلیف میرسند خودشان انتخاب میکنند که آیا دوست دارند پدر یا مادر را ببینند یا نه و من خیلی خیلی تعجب کردم. چون فکر میکردم بعد فوت همسرم بچه را میاورم پیش خودم. حالا من نمیخوام بیارم پیش خودم چون احساس میکنم پیش مادر مادرش راحت هست و نمیخوام مزاحم آسایش اون بچه ی معصوم بشم ولی لا اقل هیچ راهی نیست که من بچه را ببینم حتی دوبار در هفته. خودش هم بهم گفت به سن تکلیب رسیده و خودش میتونه تصمیم بگیره که آیا دوست داره منو ببینه یا نه؟
الان من در تب دیون بچه خصوصا بعد فوت همسرم میسوزم و هیچ راهی حتی تلفنی هم نمیدهند که با بچه تماسی داشته باشم فقط به این عنوان که قانون گفته : وقتی بچه به سن تکلیف رسیدخودش میتو نه تصمیم بگیره
ببخشید طولانی شد لطفا راهنماییم کنید. واقعا درمانده شدم

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام بعد از فوت هر یک از والدین حضانت با شخصی است که زنده است شما از طریق قانونی اقدام کنیدشکایت ممانعت از حق و همچنین استرداد وتحویل طفل