مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام و خسته نباشید
از اینجانب به علت جعل شکایت شده بود چون در محل نبودم وکیل اختیار کردم تا از حقم دفاع کنه بعد متوجه شدم با استناد به کپی سند بنده رو محکوم کردن پرونده به تجدید نظر ارسال شد وکیل قول داد که تو تجدید نظر از حقم دفاع کنه روز دادگاه تجدید نظر متوجه شدم سند کپی که رو پرونده هست و به استناد اون حکم دادن جعلی هست دست خط منو جعل کردن بعد از خودم شکایت کردن
همون روز سند اصلی که نزده بنده بود به دادگاه ارائه دادم درخواست کارشناسی کردم کارشناس های دادگستری تایید کردن که دست خط بنده جعل شده به استناد یک برگه کپی جعلی قاضی منو محکوم به حبس کرده اعاده دادرسی دادم دیوان دیوان دستور رسیدگی درشعبه هم عرض رو داد دادگاه دوباره تشکیل شد فقط از حبسم کم کردن دوباره اعاده دادرسی دادم دیوان دوباره دستور رسیدگی دادن باز منو محکوم کردن به حبس و جریمه با اینکه خود قاضی هم میدونه به ناحق محکوم شدم گفت چاره نیست حکم صادرشده کاری نمیشه کرد در حال حاضر مونده ام بیگناه دارم تاوان میدم با یه کپی که کارشناس هم تایید کرده اون مدرک جعلی هستش خط منو جعل کردن سند اصلیش رو پرونده هست با چشم غیر مصلح هم قابل تشخیصه شهادت شهود و غیره
پرونده قبلی هم داشتیم رو همین موضوع که محکوم کردم حکمش تو دادگاه تجدید نظر هم تایید شده الان به ناحق منو سرهیچ محکوم کردن و جریمه وکیل بنده هم میگه وکالت من تا اینجا بود و فلان الان متوجه شدم وکیلم تبانی کرده برعلیه من عمل کرده بیشتر جزییات پرونده رو به من نگفته از من پنهان کرده سره یه کپی جعلی برام دردسر دست کرده ممنون میشم راهنماییم کنید چیکارکنم الان این حکمم قطعی شده باز راه حلی داره بتونم حق رو ثابت کنم ممنونم

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . شما يكبار ديگه امكان اعاده دادرسي را داريد و اينبار پرونده شما به هيات عمومي شعب كيفري ديوان ميره و چنانچه نظر اونا هم بر نقض راي صادره باشه ، راي را نقض و به شعبه هم عرض ديگه اي ارسال مي كنن و اون شعبه مكلف به تبعيت از نظر ديوان هست

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام امکان اعاده بر اساس قانون باید بررسی گردد