مشاوره حقوقی رایگان - امضا دیجیتال

با سلام اخیرا برای ثبت دادخواست در سامانه دیوان عدالت اداری اقدام نمایم که اخطار داد شما امضا دیجیتال ثنا ندارید در حالیکه کد ثنا دارم و قبلا نیز ثبت نام نموده ام. خواهشمند است با توجه به اینکه اعلام شده تمام خدمات ثنا غیر حضوری شده شایسته است راهنمایی فرمایید
( بــــــــا تشـــــــــــــکر وارزوی قبولی طاعات)

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
مجدد به دفاتر خذمات قضایی مراجعه و تقاضای اصلاح امضا کنید...