مشاوره حقوقی رایگان - پیامک از دادگاه

باسلام و درود فراوان پیامکی از دادگاه برایم ارسال شده : قرار نهایی صادر شد. به نظر شما برم دادگاه یا صبر کنم تا زمانی که ابلاغیه صادر شد برم دادگاه؟
شاکی و متهم هردو در یک زمان بهشون رای ابلاغ می شه؟ ممنون می شم هردو سوالم رو پاسخ دهید
سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

همیشه قرارها به طرفین ابلاغ نمی شود و اکثر مدیران دفاتر در این مورد سهل انگاری میکنن بهتر است به دادسرا مراجعه بفرمایید. بله همزمان به طرفین ابلاغ می شود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هم می تونید برید هم صبر کنید اگر صبر کیند بهتره چون قرار یا رای نهایی از زمان رویت ابلاغ شده محسوب می شه
بله به هر دو در یک زمانم ارسال می شه