مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس مدرک تحصیلی در ازدواج

خواهشا پاسخ بدین خیلی مهمه
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بپرسم آیا مدرک تحصیلی لیسانس جزو تدلیس در ازدواج محسوب میشود؟
خانم بنده به دروغ تو سند ازدواج مدرکش رو لیسانس نوشته، در حالیکه دانشگاهش رو رها کرده و هیچگونه مدرک دانشگاهی نداره
مهریه اش رو چندی پیش گذاشته اجرا، من میتونم در مورد تدلیس در مدرک دانشگاهی فسخ نکاح بگیرم؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام در صورتی میتوان طلاق را فسخ کرد که لیسانسه بودن ایشان دلیل و شرط ازدواج بوده باشد. جهت پاسخگویی سریعتر سوالات خود را در این صفحه مطرح کنید forum.attorneyiran.ir