مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

درود، وقت بخیر.
بنده میخواهم که حواله کوییک 1400 بخرم. طرف پارسال 35 تومن به حساب نمایندگی ریخته است ولی نمایندگی یک سال تا الان طولش داده و ماشین رو به او تحویل ندادند. ولی الان 5 تومن سود مشارکت به او میدهند. از اون طرف هم باید 100 تومن به حساب بریزد تا تکمیل وجه کند و ماشین رو 30 روز دیگر به او تحویل میدهند.
اگر نمایندگی تا 30 روز دیگر به او ندهد و به او سود 27 درصد میدهد و سند خودرو هم آزاد هست. من الان میخواهم این حواله رو بخرم ولی نمیدونم چطوری بخرم که در آینده متضرر نشوم. مثلا چک تضمین بگیرم یا وکالت تام الاختیار برای سند ماشین بگیرم و قولنامه بنویسم یا نه؟ در بنگاه یا محضر بنویسم یا خودمون بنویسیم؟
لطفا راهنمایی کامل کنید یا به جایی رو معرفی کنید که از اون جا مشاوره بگیرم یا مثلا بگویید بنگاهی ها کامل این موضوعات رو میدونند و برید از اون ها بپرسید.
با تشکر از راهنمایی و سایت شما

پاسخ ها :

خرید حواله خورو نحوه خرید حواله خودرو حواله خودرو خودرو