مشاوره حقوقی رایگان - زندانی شدن برای مهریه

با سلام. مهریه همسر من 100 سکه است و او تمکین نمی کند و 2 ماه است به خانه پدرش رفته است و دخترم که شیرخوار است هم با خود برده است. لطفا راهنمایی ام کنید فقط یک ماشین به نام خودم است که امرار معاش میکنم و خانه ام هم با مادرم و خانواده پدری من مشارکتی است و سند مشاع دارم و توان مالی پرداخت مهریه ام را ندارم. لطفا راهنمایی کنید. میتواند من را بابت مهریه زندان بیاندازد؟ ممنون.

پاسخ ها :

زندانی شدن برای مهریه ناتوانی در پرداخت مهریه اعسار مهریه مهریه