مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات قراردادی

با سلام و احترام.
شخصی در ازای تعهدات حقوقی از من یک چک با مبلغ سنگین گرفت که متاسفانه به تعهدات قراردادی عمل نکرد و بعد از مدتی بابت عدم پرداخت چک و خسارت تادیه از بنده شکایت حقوقی کرد. ما در دادگاهی که دو سال طول کشید سعی کردیم شروط قراردادی را به دادگاه بفهمانیم، با نامه های مستدل از مسکن و شهرسازی، اما دادگاه بدون هیچ توضیحی در رای صادره حکم به پرداخت چک داد و تجدید نظر هم به راحتی تایید کرد. اگر در دادگاه حقوقی به شروط قراردادی چک اهمیت نمیدهند. الان بنده باید چی کار کنم؟ متاسفانه در مرحله اجرای احکام هستیم و بنده باید به ناحق حدود پانصد میلیون تومان پرداخت کنم. آیا به نحوی می شود تا بررسی شروط قراردادی، پرداخت به تعویق بیفتد؟

از راهنمایی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
خیر در اجرای احکام امکان تاخیر افتادن حکم نیست..مگر به علت اعاده ی دادرسی