مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو با پارک شده در وسط خیابان

با سلام.
کامیون تریلی در خیابون ده متری شب بارندگی پارک بوده است در حدی روی خط سفید وسط بوده است. پسر من با موتور سیکلت در حرکت بوده است. از روبرو ماشین با نور بالا می آمده و خیابون هم تاریک بوده است با موتور سیکلت زده عقب کامیون و پای او از دوجا شکسته است و استخوان پای او یک تکه اصلا نیست و باقی بدن جراحات زیاد دارد.
پاسگاه محل آمده گفته کامیون مقصر نیست و به افسر راهنمایی اطلاع ندادند. الان یک هفته هست در بیمارستان بستری شده است. در صورتی که کامیون هیچ مسئولیتی را قبول دار نیست.
اگه راهی دارد لطف کنید خودتون وکالت رو به عهده بگیرید و راهنمایی کنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

تصادف با خودرو پارک شده در وسط خیابان تصادف با کامیون وکیل تصادف تصادف