مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

با سلام و احترام
از سامانه پیامی ارسال شده که در مورد پرونده شما در دادگاه تجدید نظر رای مورد اعتراض تایید شد.
آیا رای به هردو طرف ابلاغ میشود و به چه صورت آیا از طریق سامانه یا حضوری !؟
سپاس و دعای خیر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
هرکس که طرف دعوا باشد و در سامانه ثنا ثبت نام نموده باشد تمامی ابلاغ ها به ایشان ارسال می شود

پرسشگر :

سپاس از راهنمایی حضرتعالی
در تکمیل سوال قبل
پیام ارسال شده که در مورد پرونده شما در دادگاه تجدید نظر رای مورد اعتراض تایید شد و در سامانه در روند پرونده نیز همین موضوع بیان شده

ولی هنوز رای ابلاغ نشده با اینکه پیامک چند روز پیش ارسال شده.

یک وکیل :

اگر سامانه ثنا داشته باشید به هر دو طرف ابلاغ می شود

پرسشگر :

تشکر از شما سرکار خانم
سامانه ثنا دارم و در سامانه نیز ذکر گردیده که رای صادر گردیده و ابلاغیه صادرشد.
ولی در سامانه ابلاغ نشده بعداز چندروز

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

بله ابلاغ میشود .از طریق سامانه اگر حساب کاربری داشته باشید

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. قانونا باید از طریق سامانه ابلاغ شود

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام رای از طریق سامانه به دو طرف ابلاغ می گردد

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

با سلام ؛ در هر حال رای دادگاه تجدید نظر به اصحاب دعوا یعنی تجدید نظر خواه و تجدید نظر خوانده و وکلای محترم آنها اگر در پرونده از وجود وکیل بهره مند گردند ابلاغ میشود که اگر در سامانه ثبت نام کرده باشند بصورت الکترونیکی در غیر اینصورت به روال سابق از طریق مامور به اصحاب دعوی ابلاغ خواهد شد .

پرسشگر :

سپاس و تشکر از وکلای محترم

یک وکیل

سلام از طریق سامانه ثبت ثنا ابلاغ میشود

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام
هرکدام از طرفین که سامانه ثنا ثبت نام کرده باشند پیامک ارسال و اگر ثبت ثنا نداشته باشند حضوری ابلاغ می شود.

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

با وجود سیستم ثنا ابلاغ اوراق به صورت الکترونیکی بوده و برای طرفین ابلاغ میشود

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام
با وجود سامانه ثنا دیگر رای حضوری وجود ندارد رای فقط از طریق سامانه ابلاغ می شود