مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل واحد و عدم معرفی به بانک

سلام ما برای انجام کارهای نازک کاری واحد شامل گچ سفید و کاشی و سرامیک با تعاونی قراردادی تنظیم کردیم بصورت سه ماهه که متاسفانه با سنگ اندازی از طرف شرکت کار داخلی به انجام نرسیده بود و دستور توقف عملیات دادند.قبلتر از تنظیم قرارداد یکسری از تیغه های داخلی واحد را تخریب کردیم و نقشه داخلی واحد را تغییر دادیم که بعد از گذشت 2 ماه از این موضوع تعاونی گفت بیاید برای کارهای باقیمانده واحد قرارداد تنظیم کنیم و بعد از امضای قرارداد متوجه شدیم که گفتند تیغه های داخلی دستکاری نشود. از طرفی تعاونی کارشناس حقوقی دعوت کرد و قیمت واحدها را از مبلغ آخرین مجمع برگزار شده حدود21 میلیون دیگه بیشتر برآورد کردند و سریع شروع به نامه زدن به اعضا کردند و در دو نامه با دو اخطار اعضا را ترسوندن که اگه واریز نکنید حذف میشوید که ما به نمایندگی از اعضا به اداره تعاون و اتحادیه مسکن مهر با چندین مراجعه و جلسه خلاصه تصمیم به بررسی دوباره کارشناسی توسط هیئت سه نفره گرفته شد. و مجدد تقریبا با کمی تغییرات عددی کارشناسی تعیین شد که همزمان جلسه ای با حضور هیئت مدیره تعاونی و بانک و شرکت عمران و انبوه سازان و امام جمعه و ما تشکیل شد و مقرر شد اعضا مبلغ را بپردازند.حالا بعد از واریزی ها تعاونی نه واحد ها را به ما تحویل میدهد.نه معرفی به بانک صادر میکند.میگن شما عضو مستعفی هستید و باید مجدد قرارداد تنظیم کنید و قیمت واحد بروز محاسبه میشه.باز یکبار میگن شما باید تیغه های داخلی را به حالت اول برگردانید.به شرکت عمران که مراجعه کردم اسامی واحدها در سامانه جامع ثبت نام شده است.لطفا راهنمایی بفرمایید ما چطوری میتونیم.به واحدهای خودمون برسیم.

پاسخ ها :

غلامرضا صف آرا

جناب آقای غلامرضا صف آرا :

منازل احداثی در کجا واقع شده اند؟ اگر در اهواز یا حومه هستند به دفتر بنده مراجعه نمایید