مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت به علت از حال رفتگی و برخورد با تیر برق

سلام
خسته نباشید
پدر بنده در صانحه تصادف فوت شدن.
داخل گزارش پاسگاه طبق اظهارات مادرم ، از هوش رفتن پدر و منحرف شدن به سمت راست و برخورد با تیر برق و مصدوم شدن از ناحیه قفسه سینه گزارش شده است.
داخل گزارش پلیس راه علت حادثه را انحراف به سمت راست و برخورد با تیر برق و مجروح شدن پدر و مادرم گزارش شده است که پدر بنده را مقصر شناسایی کرده است.
داخل هر دو گزارش انتقال به بیمارستان پورسینا ( مجروحین تصادفی را با این بیمارستان منتقل میکنند) گزارش شده اما به علت وخامت حال پدر و قطع تنفس و ضربان قلب به نزدیک ترین بیمارستان برای احیا منتقل شد.
در گزارش اولیه پزشکی قانونی شکستگی دنده پنجم چپ به دلیل احیا و شکستگی ملموس دنده ششم راست به علت ضربه و انتراکوزه شدید ریه و چسبندگی ریه راست ( پدر بنده سیگار استعمال میکرده ) و همچنین کلیسفیه شدن کامل آئورت و گرفتگی 60 و 30 درصدی عروق کرونر چپ و راست گزارش شده است.
پزشک قانونی علت تامه فوت را اسکمیک قلب به دنبال اترواسکلروز کرونر گزارش داده است.
چیزی که مادرم از روز حادثه تعریف میکند : با هم در حال صحبت بودند که حدود چند دقیقه سکوت میشود و بعد ناگهان حال پدر بد شده و ماشین به سمت راست منحرف میشود ، مادر با دست چپ روی سینه پدر را نگه داشت تا سر پدرم به فرمان نخورد و به تیر برق بر خورد میکند از سمت راننده که دست مادر بین فرمان و پدرم قرار میگیرد که باعث شکستگی شدید بازوی مادر میشود. فرمان بالا امده و کاملا بر اثر ضربه خم شده است.
میخواستم بدونم طبق این اطلاعات به پدر بنده دیه یا غرامت فوت از بیمه حوادث راننده تعلق میگیرد یا خیر؟
با تشکر
عذرخواهی به خاطر طولانی بودن سوال

پاسخ ها :

دیه فوت در تصادف دیه تصادف بیمه حوادث راننده تصادف منجر به فوت دیه تصادف