مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کارت

سلام من تو سایت شرط بندی بودم و فقط حساب بانک کشاورزیم مسدود شده اون روزی که مسدود شد واریزی زیاد داشتم البته با کارتای دیگم واریز کردم ولی فقط کشاورزی مسدود شده علتش چیه و چجوری ازاد میشه ؟ البته من داخل ایران نیستم دسترسی به بانک ندارم چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید با اخذ وکیل دادگستری مورد را پیگیری کنید چون نیاز به مراجعه و پیگیری از طریق پلیس فتا دارد