مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رابطه نامشروع

با سلام. یک دختر خانوم دانشجوی دکتری به قصد آشنایی جهت ازدواج با یکی از همکلاسی های خود خطبه صیغه محرمیت در حضور دو نفر شاهد بالغ خوانده اند و فقط ارتباط تلفنی داشته اند. در حد صحبت و پیام و اکنون قصد عقد دائم داشتند و مادر این خانوم هم اطلاع داشته است. اکنون که پسر با تماس و اجازه مراجعه خانوادگی جهت مراسم را داشته است برادر خانم او را متهم به رابطه نامشروع و تهدید به قتل کرده است. آیا قانون از این خانم حمایت میکند و آن خطبه محرمیت وجاهت قانونی دارد یا خیر؟ سپاس از راهنمایی .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

روابط به قصد ازدواج و به نحوی که توضیح دادید نامشروع نیست و به صیغه محرمیت نیز می توانید استناد نمایید. اما تعصب کور قانون و مدرک را متوجه نمی شود. مراقب خودتان باشید.