مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه و نجات پدرم

وقت شما بخیر
پدرم مدتی است از کار افتاده شده است توان راه رفتن ندارد و شنوایی خودش راه هم از دست داده است و دچار زوال عقل هم شده است اما تقریبا هوشیار است اسم خودش راه میداند و به سوال ها جواب میدهد خاطرات گذشته را به خاطر می اورد اما خاطرات نزدیک را به خاطر نمی اورد و با توجه به این شرایط مادرم به کمک افرادی دیگر در تلاشند که اموال پدرم را بفروشند یا به اسم خوشان بکنند مادرم قصد دارد بعد از گرفتن اموال پدرم او را به خانه سالمندان بسپارد پدرم اوایل بیماری در برابر خواسته مادرم مقاومت میکرد اما الان تسلیم شده است مادرم پدرم را حتی کتک هم میزند اما پدرم راضی به شکایت نمیشود.
خواهش میکنم اگر راه حقوقی وجود دارد بنده را راهنمایی بفرمایید تا پدرم و اموالش را نجات دهم.
ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به اداره سرپرستی مراجعه کرده و درخواست قیمومت بدهید