مشاوره حقوقی رایگان - فضای مجازی

با سلام
خانم من بدون اطلاع من داخل گوشی من شده و از اس ام اس ها و تلگرام و واتساپ من عکس هایی گرفته بر ضد من
آیا میتونه ازین پیامها که عکس گرفته، قانونی علیه من اقدام کنه؟
و آیا من هم بخاطر عکس گرفتن مخفیانه از گوشیم میتونم اقدامی بکنم؟
ممنون

پاسخ ها :

استناد به اسکرین شات توسط همسر ورود بدون اجازه به گوشی همسر حریم خصوصی همسر حریم خصوصی