مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک ناشی از اجرای مهریه

سلام.
یک خونه دارم که الان شش دانگ به اسم خودم هست و در رهن دو بانک است.
ضمنا سه دانگ آن در شرط ضمن عقد برای خانوم هست و یک وکالت بلاعزل هم برای سه دانگ به خانم دادم. البته در وکالت نامه ننوشتم که در عوض شرط ضمن عقد هست.
خانم مهریه اش رو اجرا گذاشته است و ملک من توقیف شده است.
حالا با این مفروضات چون خونه محل زندگی من هست و فقط همین یک خونه را دارم و در اظهارنامه اعلامی به خانم برای زندگی آدرس اون خونه را دادم. میتونم درخواست رفع توقیف به عنوان مستثنیات دین کنم؟ رهن بانک بودن در رفع توقیف ناشی از مهریه قاعدتا که تاثیری ندارد؟

ممکن هست خانم بعد از فک رهن از بانک سه دانگ را به عنوان شرط ضمن عقد و سه دانگ هم به واسطه وکالت بلاعزل صاحب بشود یعنی کل شش دانگ رو؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله اگر خانه شما در حد عرف باشد مستثنیات دین شماست