مشاوره حقوقی رایگان - افزایش نامتعارف اجاره در دوران کرونا

با سلام. از سال ٩٣ در ملكي مستاجر هستم كه آپارتماني ٢٨ واحدی و متعلق به ٢ شريک است. تمام واحدها استيجاري هست. علي رغم اصرار من مالک حاضر به عقد قرارداد رسمي و دريافت كد رهگيري نيست. در نتيجه قولنامه دستي تنظيم شده است و موعد پايان قرارداد من یک ارديبهشت ١٤٠٠ است و اواخر اسفند گذشته براي شرايط تمديد سال جديد با ايشان تماس گرفتم و گفتند با ٩٠ الي ١١٠ ميليون تومان افزايش مبلغ رهن تمديد ميكنم ( كه معادل همان ٢٥٪؜ مي باشد ) اما اكنون در بازه زماني كمتر از ٤٠ روز نظر خود را تغيير داده است و افزايش بيش از ٦٠٪؜ را خواهان است. با توجه به مصوبه ستاد كرونا مبني بر افزايش ٢٥٪؜ در تهران و ساير نكات شرايط كرونا ايشان توان اجرايي اين كار را دارند؟ من چه اقداماني ميتوانم انجام دهم؟ با تشكر.

پاسخ ها :

افزایش نامتعارف اجاره در دوران کرونا افزایش اجاره بها کرونا اجاره