مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه مادر از ارث

با سلام و درود.
مادرم چهار سال پیش و پدرم 8 سال پیش فوت کرده اند. وراث برای فروش ارث پدری حکم مزایده گرفته است. وقتی بحث مهریه و نفقه مادرم را مطرح کردم دست نوشته نشان دادند که از زبان مادرم نوشته شده بود من با دریافت 100 هزار تومان مهریه خود را دریافت کردم.
با توجه به این که مادرم بیسواد بوده و این نامه توسط برادر ناتنی برای روز مبادا تنظیم شده و هیچ پولی داده نشده است و کسی در جریان نبوده است، میشود نسبت به طلب مهریه و نفقه مادرم اقدام کنم؟ سپاسگزارم. در این باره به همکاری وکیل نیاز خواهم داشت.

پاسخ ها :

مطالبه مهریه مادر از ارث مطالبه نفقه مادر مهریه مادر مهریه نفقه