مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ملک کشاورزی

با سلام. با توجه به ارجاع کارشناسی کشاورزی توسط قاضی در مورد مالکیت قطعه زمینی که به دفعات استعلام از اداره جهاد گرفته شده و پاسخ جهاد منفی بوده است. در حالی که کارشناس جوابیه دادگاه رو با مدارک زیاد جهاد و متن مناسب به طرفیت ما نوشته و خواهان پرونده هیچ اعتراضی نسبت به آن ارائه نکرده است. تاریخ 30 فروردین وقت نظارت قاضی هست.
وکیل پرونده ما خواهان ارجاع به کارشناسان 3 نفره و کارشناس ثبتی در خصوص نظریه کارشناسی درباره مساحت زمین می باشد که این قضیه برای ما جای سئوال هست.
آیا اعتراض خودمون را استرداد کنیم یا خیر؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
وکیل شما می تواند راهنمایی کند
اما
شما در هر مرحله پیش از کارشناسی می توانید اعتراض خود را پس بگیرید