مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه جعلی

با سلام. در یک دعوی ملک کشاورزی بین (فرد الف) که با یک قولنامه مدعی خرید ملک (فرد ب) هست. قولنامه (کپی) هست و در کپی اصلا اثر انگشت و امضا موجود نیست و فقط امضای خریدار و چند شاهد هست. در دادگاه بدوی که قاضی هم گفت قولنامه اصلی نیست و طبق ماده 96 بطلان دعوی شد ولی در تجدید نظر (فرد الف) با آوردن فقط یک شاهد که جالب تر این هست که شاهد در دادگاه گفت من در محل نوشتن قولنامه بین الف و ب نبودم و در کوچه و بعد از مدتی زیر همان قولنامه را امضا کردم. توانست کلا رای بدوی نقض کند و رای قطعی به نفع فرد الف شد. آیا میشود الان با ادعای این که قولنامه (کپی) و جعلی هست شکایت مجدد در دادگاه کرد؟ چرا روی کپی رای صادر شده است و روی مدرکی که اثر انگشت هم ندارد و امضا هم ندارد. آیا راه قانونی وجود دارد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر رای قطعیت پیدا نموده میتوانید در اجرای ماده477 اعاده دادرسی ویژه نمایید تا پرونده جهت رسیدگی مجددا از طریق ریاست قوه قضایی بررسی گردد