مشاوره حقوقی رایگان - سلام و عرض احترام

سلام.
بنده را در یک مهمانی خانوادگی برای اولین بار دستگیر کردند. 2روز درکلانتری بازداشت بودم بعد از دادگاه 1روز هم به زندان فرستادن با فیش حقوقی آزاد شدم. متهم به رابطه نامشروع زنا در حد مراوده و مجالست و جملات، شرب خمر و نگهداری 700سی سی عرق دست ساز.
دادگاه رای داد که 80ضربه شلاق حد و 6ماه حبس یا 3میلیون و 600 و 74ضره شلاق تعزیری و 150هزار تومن پول نقد به اضافه ی 30ضربه شلاق تعزیری بخاطره رابطه نامشروع.
امکانش هست در دادگاه تجدیدنظر با توجه به اینکه اولین بار بوده و من مشکل قلبی دارم رای شکسته بشه و یا عفو بخورم یا تعلیقی بشه؟
آیا سوءسابقه محسوب میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
در دادگاه تجدیدنظر هم امکان تخفیف و تبدیل هست و هم تعلیق مجازات و در صورت ضعف ادله برائت هم ممکن است و این مجازاتها سوء سابقه میباشد ولی با گذشت مواعد قانونی رفع میشود.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام
حتی در صورت قطعی شدن حکم در مرحله اجرا با اعلام بیماری و ارجاع امر به پزشکی قانونی درخواست تبدیل مجازات شلاق به جزای نقدی ...مقدور میباشد