مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب خودرو

برای من پیامک کشف حجاب در خودرو ارسال شده ولی نوشته با توجه به تکرار و عدم توجه شما به تذکر قبلی ظرف مدت 10 روز جهت تعیین تکلیف به نزدیکترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید.
خب قبل از این پیام پیامی مبنی بر تذکر نیومده بوده و این اولین پیامیه که دریافت کردم و نمیدونم چرا نوشته که قبلا تذکر داده شده. حالا نمیدونم ماشین توقیف میشه یا با تعهد حل میشه.

پاسخ ها :

عدم توجه به تذکر قبلی پلیس امنیت اخلاقی پیامک کشف حجاب در خودرو پیامک پلیس امنیت اخلاقی کشف حجاب در خودرو پلیس امنیت اخلاقی خودرو