مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل کشف حجاب

سلام.
پارسال خودرو بنده توسط پلیس گرفته شد و گفتند که خودرو شکایت کشف حجاب دارد و خودرو رو توقیف کردند و من به پلیس امنیت اخلاقی رفتم و تعهد دادم و خودرو رو ترخیص کردم.
و این که یک اس ام اس جدید برای من آمده که این متن رو نوشته است:
مالک محترم خودروی شماره ... پیرو ارسال پیامک قبلی پلیس به دلیل بی توجهی به اخطار های پلیس مبنی بر عدم تکرار جرم کشف حجاب در خودرو (تکرار مجدد و یا عدم مراجعه) برابر قانون خودرو شما در لیست توقیف قرار گرفته است. جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدرک هویتی و مالکیتی به نزدیکترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی محل زندگی خود مراجعه نمایید.
الان چه اتفاقی خواهد افتاد؟ اگه بروم تعهد بدهم شکایت برداشته میشود یا خودرو توقیف میشود؟ من چند بار از پلیس 10 خلافی گرفتم، ولی شکایتی یا توقیفی روی پلاک نبوده است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما احتمالا یک همسایه یا فامیل که با شما دشمنی دارند در پلیس دارید پس
اولا در خودرو رعایت کنید، ثانیا برو وثنا بازکن ثالثا تا دستور مقام قضایی کتبا از طریق ثنا یا پستی به شما ابلاع نشده باشد اهمیت ندهید.