مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف متراژ ملک پیش خرید شده

با سلام. آپارتمانی نیمه ساز خریداری کردیم که فروشنده در قول نامه مساحت آن را 140 متر و میزان پیشرفت ساخت خانه را نود درصد عنوان کرده. قرار تحویل هم دو ماهه بوده. حالا یک ماه به تاریخ تحویل، فروشنده تماس گرفته و متراژ خانه را 161 متر عنوان میکنه و میگه تا پول متراژ اضافی را ندید خانه را تحویل نمیدیم. ضمن اینکه در قولنامه نوشتیم که در صورت بالا پایین بودن متراژ ، باقی مانده را با همان قیمت خرید تسویه میکنیم ولی توی بنگاه صحبت از پنج شیش متر اضافه بود،نه 21 متر و اینکه دو واحد دیگه از همون ساختمون رو فروشنده توی همون بنگاه به متراژ 150 فروخته. ضمن اینکه ساختمان 90 درصد کامل شده بوده و فقط نصب اسانسور و درب ورودی مونده بوده و فروشنده حتما به متراژ دقیق خونه آگاه بوده و بدلیل نیاز مالی خانه را بیست متر کمتر گفته تا مشتری پیدا شه، اگر شکایت کنیم دادگاه چه رای میده؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به قراداد ملزم به پرداخت مابه التفاوت به نرخ خرید هستید