مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت مضاعف

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
یک آقایی از ایران و یک خانمی از روسیه برای تفریح به بلاروس می‌روند در آنجا دوست می‌شوند و یک رابطه نامشروع برقرار می‌کنند بعد از مدتی آقا به ایران برمیگرده و خانم به روسیه خانم متوجه میشه که از این آقا بارداره و به ایران می‌آید و این آقا رو پیدا می‌کند و پدر برای بچه شناسنامه ایرانی گرفته حالا این خانم میخواد برگرده روسیه و بچه رو میخواد باید چیکار کنه و از طرفی طبق قانون خون این بچه با توجه به اینکه پدرش ایرانی تابعیت ایرانی داره و پدرش اونو نمیده طبق قانون روسیه هم روسی است الان باید چیکار کنیم؟؟؟؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام امکان استرداد بچه توسط مادر وجود داره ولی لازم است اطلاعات بیشتری بدهید. بچه الان چند سالشه؟ آیا در شناسنامه کودک اسم مادرش به درستی قید شده؟ اگه تمایل داشتین در واتساپ به من پیام بدین شماره واتساپ 09144922652

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . شما نگفتید که فرزند در کدام کشور متولد شده است. اما به هر حال بدون در نظر گرفتن امکان اخذ تابعیت روسیه ، با توجه به اینکه شناسنامه ایرانی دارد تحت ولایت پدر ایرانی خود است و خروج بچه از ایران مستلزم داشتن پاسپورت و اجازه پدر است.